Blog
  • Startsida
2015
04
09

Nummerlapparna i tryck !

Nu är årets nummerlappar i tryckning. Så här ser årets Limited Edition ut för de 900 först anmälda löparna (överstigande startnummer får ett annat utseende). Som sagt det är hög tid att genomföra sin anmälning inför loppet!

nrlapp2015

Vi passar också på att välkomna en ny samarbetespartner till Kungsbackaloppet: Trivas – din ELON butik i Kungsbacka!

author: Lars Carlsson

Kommentarer
2
Hanna

Hej,

Nar jag anmäler mig star det att jag ar med i ”veteranklass M35” trots att jag inte kryssat i veteranklass-rutan och anmält mig till halvmaraton damer och ar fodd 1995. Jag undrar vad jag kan gora at detta? Har gjort om anmälan flera ggr med samma resultat.

Tack pa forhand.

Lars Carlsson

Hej Hanna! Ja anmälningsscriptet ifrån tidtagarna visar just M35 på alla som inte har bockat i för Veteran-SM eller valt klass, men det ska inte påverka din anmälning. Jag kollar igenom det manuellt, så att inget misstag ska ske. Varmt välkommen att springa den 18:e April!

Lämna en kommentar