Ruset 3,2 km

Ruset 3,2 km

Ruset är ett lopp för alla oavsett ålder med någon form av funktionsnedsättning som tycker det är roligt att röra på sig. Banan är 2,7 km lång och det går att komma fram med rullator/rullstol. Ruset är ett motionslopp och är ingen tävling med tidtagning och placeringar. Alla deltagare får medalj vid målgång.

Start:
Starten går från Torget (Storgatan 13) kl. 10.40
Mål:
Stora Torget
Baninformation:
Banan är flack och löpvänlig på asfalterade gator och vägar. Banan är 3,2 km lång och det går att komma fram med rullator/rullstol. Ruset är ett motionslopp och ingen tävling med tidtagning och placeringar. Alla deltagare får medalj vid målgång.
Uppvärmning:
Du är välkommen att värma upp på Tingbergsvallens allväderslöparbanor som står tillgängliga under hela dagen, Västra Villastaden och längs Kungsbackaån. Organiserad uppvärmning sker i startområdet organiserad av Nordic Wellness.

Anmälan och Nummerlappar:
Anmälan och betalning av anmälningsavgift 80 kronor och utlämning av nummerlappar görs lördag 26 april 2018 kl. 8.15 – 10.00 vid ”Efteranmälan” i Varlaskolans Idrottshall (Kungsgatan 10), där man även har möjlighet att byta om.

Distans 3,2
Karta Ungdomsdistansen 3,2 km
Kommentarer
0

Lämna en kommentar